Laatste dagen Rusland
Blijf op de hoogte en volg Jelle & Janette
21 Juli 2019 | Rusland, Irkutsk
Na Krasnoyarsk zijn we naar Irkuts gegaan. We kwamen vroeg in de ochtend aan en moesten wachten tot de auto verhuur open was. Eenmaal in de auto vonden we onze weg naar Kultuk, een klein plaatsje aan het baikal meer, vervolgen. Savonds zijn we het meer in gegaan om af te koelen en het zweet van ons af te spoelen... Brrr koud!
De volgende dag wilde we eigenlijk met de stoomtrein maar dit werd een lastig verhaal. En dus wachtte we langs het spoor om de trein te bekijken. Lianne en Mark hadden geregeld dat we smiddags met een mannetje de kustlijn zouden volgen in een bootje om zo het meer en de spoorlijn beter te bekijken.
De tocht met het bootje was fantastisch en hier en daar legde we even aan. Zo hebben we het spoor en een tunnel bekeken maar ook een oude verstop plek waar nog een heel oud uniform aan een bedje hing.
De volgende dag gingen we terug naar Irkutsk waar we de stad hebben bekeken en gezellig uiteten zijn gegaan bij een typisch Russisch restaurant.