SSR van Fortrose naad Invercargill - Reisverslag uit Invercargill, Nieuw Zeeland van Jelle & Janette - WaarBenJij.nu SSR van Fortrose naad Invercargill - Reisverslag uit Invercargill, Nieuw Zeeland van Jelle & Janette - WaarBenJij.nu

SSR van Fortrose naad Invercargill

Blijf op de hoogte en volg Jelle & Janette

13 Juni 2020 | Nieuw Zeeland, Invercargill

Na een onstuimige nacht begonnen we eerst met een uitgebreid ontbijt met afbakbroodjes en een gebakken eitje. Deze dag doen we het rustig aan omdat we de laatste dagen veel hebben gezien en gedaan en deze vrijdag mag ik vieren dat ik aan een nieuw levensjaar begin. Na het ontbijt en een warm appeltaart je zijn we naar Invercargill gereden waar we eerst een mega lading was hebben gedaan (beddengoed, handdoeken en kleding). Daarna zijn we naar de camping gegaan, ook hier is Freedom Camping niet mogelijk en dus gingen we naar een echte camping. Een andere reden is ook de was, want een droogrek is toch wel erg handig om de kleding te drogen. We hebben er een lekker rustig middagje van gemaakt en het voordeel van een camping is ook weer wat langer kunnen douchen ;). Aan het einde van de middag is Jelle begonnen met het maken van pannenkoeken en na ruim 2 uur had hij een mega stapel gemaakt. De komende dagen eten we dus pannenkoeken ;). Echt even genieten en ook met een lekkere cider erbij.

Savonds hebben we een filmpje gekeken met een zak popcorn erbij. We hadden namelijk zakjes popcorn gekocht voor de andere camper, maar die zijn niet opgegaan. Met deze camper staan we amper op campings en dus als we op een camping staan...dan maken we een zakje klaar.

Savonds hebben we lekker rustig geslapen zonder door elkaar gehusseld te worden. We lazen trouwens nog wel dat er een aardbeving was geweest en dat het heen en weer wiegen daarom dus wellicht niet alleen storm is geweest.