Manawatu Gorge en warme chocolademelk - Reisverslag uit Woodville, Nieuw Zeeland van Jelle & Janette - WaarBenJij.nu Manawatu Gorge en warme chocolademelk - Reisverslag uit Woodville, Nieuw Zeeland van Jelle & Janette - WaarBenJij.nu

Manawatu Gorge en warme chocolademelk

Blijf op de hoogte en volg Jelle & Janette

09 Juli 2020 | Nieuw Zeeland, Woodville

In de regen reden we Lower Hutt in. Geen wandeling, dan wat anders leukst in Lower Hutt hebben ze in juli overal gekke warme chocolade melk en daarom zochten we er een uit die ook een dairy free alternatief had. We bestelden een warme chocolade en een muffin voor ieder en genoten van deze special treat. Hierna haalden we nog even een broodje en gingen we op weg naar het noorden. In Masterton stopten we voor de lunch en haalden we een vegan sausage roll en vegan curry pie. Dit zijn lunch gerechten die je overal ziet en het is eigenlijk een soort van hartige taart..dat er een vegan versie beschikbaar is, is overigens niet heel standaard en dus kochten we het dit vandaag wel. Na de lunch reden we nog wat verder naar de Manawatu Gorge.

We kwamen eind van de middag aan bij de gorge. We troffen een mega freedom camp plek aan waar we deze nacht konden staan. Na een theetje maakten we een rondje over dit terrein waarbij een deel van de wandeling door een nieuw bos ging. Al snel waren we hier uit en bekeken we de oude brug. We volgden de rivier terug tot aan onze camper en gingen lekker eten. De volgende ochtend liepen we een deel van de track tot we bij het bordje kwamen waar de track werkzaamheden bezig waren. We zijn nog wel erg benieuwd naar het andere gedeelte van de track en die kunnen we wellicht nog wel aandoen als we aan de andere kant van de bergketens zijn. Na deze wandeling verlieten we dit gebied. Op naar het noorden!