Nog altijd lockdown
Blijf op de hoogte en volg Jelle & Janette
06 April 2020 | Nieuw Zeeland, Oamaru
We zijn nu bijna twee weken in Oamaru. Sinds 3 juli hebben we niet zo lang op 1 plaats gezeten. Ergens is dat wennen maar het is ook fijn om even alle tijd van de wereld te hebben om te lezen en om andere dingen te doen. Even tot rust komen zeg maar.
De tijd is tot op heden omgevlogen maar of we nou echt zoveel gedaan hebben? We houden ons nog altijd redelijk aan ons dagelijkse wandelingetje, yoga oefeningen en spiertraining. We hebben geen oven dus doen niet mee aan het bakken van allerlei lekkers en ook hebben we geen binchwatch dagen met veel te veel snacks. Wellicht komt dat nog? Haha! Wel is er een puzzel gemaakt, houden we elkaar scherp en doen we nog altijd graag dingen samen. Yes, we zijn een beetje een Jut en Jul soms ;)
Wellicht heb je wel het een en ander gehoord over repatriëring naar Nederland. Dit is voor ons tot op heden nog altijd een lastig dilemma. Want wat is wijsheid? Wij blijven vooralsnog nog altijd lekker in Nieuw-Zeeland in lockdown en wachten alles rustig af. Helaas kunnen we niet meer zeggen dat we niemand kennen die niet getroffen is door dit verschrikkelijke virus want vanuit meerdere hoeken vernemen we wel iemand die iemand kent die ziek is of inmiddels is overleden. Dan komt het toch ook wel weer wat dichterbij. Gelukkig zijn we in een fijn land die wellicht erg streng is qua maatregelen, maar we hebben vertrouwen en goede hoop voor een goede afloop.
06 April 2020 - 11:38
Johanna:
fijn dat jullie gewoon daar kunnen blijven hopelijk mogen jullie over enkele weken weer beperkt reizen .afwassen in bad heb ik nog nooit gedaan maar het lukt jullie aardig zo te zien.
het voorjaar is de laatste dagen echt los gebarsten overal komt de bloesem uit.De zon schijnt volop het is lekker in de tuin niet teveel in de zon ik kom de tijd wel door
Blijf gezond tot bel ze -
06 April 2020 - 12:19
Sierd:
Lieve Janette en Jelle. Fijn dat jullie het in deze omstandigheden goed hebben, de foto's stralen dat ook uit. Gelukkig hebben wij ook geregeld contact met elkaar. Met Johanna eens dat het nu goed lijkt daar te blijven. Hopelijk ontmoeten we elkaar toch nog ergens in de wereld inde zomer. Oostenrijk gaat op termijn de maatregelen een beetje versoepelen hoorde ik zojuist op de radio.